Batxillerat Dual - Escola Fuster

A l’escola Fuster oferim un itinerari d’idiomes basat en l’alt grau de formació i l’aprenentatge d’una nova llengua, des dels primers nivells d’educació que impartim. Apostem per un ensenyament d’idiomes on, com a centre educatiu, oferim als nostres alumnes els millors recursos i per tant el projecte Batxillerat Dual encaixa a la perfecció amb la nostra regla de mantenir un nivell d’excel·lència acadèmica.

El Diploma Dual és un programa desenvolupat per convalidar el batxillerat americà i espanyol i oferir als alumnes uns continguts versàtils i una alta excel·lència acadèmica, alhora que practiquen intercanvis en anglès i es formen per a un accés a la universitat consolidat a base de resultats reconeguts a tot el món.

El programa es pot iniciar des de 2n d’ESO, disminuint així la càrrega lectiva a l’inici del batxillerat, avançant algunes assignatures del pla d’estudis americà. La immersió lingüística és total i els alumnes tenen els mitjans tecnològics més avançats i models educatius interdisciplinaris per obtenir els millors nivells de competència.

Acadèmica ofereix la màxima convalidació d’assignatures de batxillerat mitjançant el desenvolupament de 24 crèdits lectius que aproparan els alumnes a temaris com fotografia digital, criminologia, turisme, història… Amb més de 90.000 alumnes i multitud de centres formatius a 10 estats (Utah, Florida , Nevada, Califòrnia…) la proposta del programa dual ofereix una titulació simultània per obtenir el títol de batxillerat americà des d’Espanya, practicant l’idioma i atresorant coneixements molt valorats per les universitats més prestigioses, mentre que al mateix temps es cursa el batxillerat espanyol.

Implantat a més de 15 països, des del 2009 l’organització té una de les seus oficials a Espanya, sent les escoles més selectes les que poden oferir als seus alumnes aquest programa de Batxillerat Dual Internacional, que uneix coneixement i titulació reconeguda.

X