PROGRAMA SI (Salut Integral) - Escola Fuster

Aquest curs 2018-2019 el parvulari del Col·legi Fuster participa en el PROGRAMA SI, que intenta donar a conèixer el cos humà i el seu funcionament, i millorar els hàbits alimentaris i de vida dels nens i nenes des de la primera infantesa per tal de intentar reduir el risc de malalties cardiovasculars, i problemes de salut que per desgràcia s’estan fent molt habituals a la nostra societat. Així, des de ja fa uns dies hem presentat aquest projecte als nostres nens i nenes, i de ben segur que ja us han parlat d’ell i dels personatges que anem coneixent, i que ens ho faran passar d’allò més bé mentre aprenem un munt de coses importants.

Des de l’escola treballarem tots aquests temes, i farem moltes activitats, però per que aquests hàbits es consolidin és primordial que també es treballin en família. És per aquest motiu que des d’aquesta Fundació ens ofereixen idees sobre activitats per compartir en família, sortides, i fins i tot receptes.Així, en uns dies us informarem d’algunes activitats senzilles que ens venen proposades per fer a casa, i en les que ens agradarà molt que col·laboreu, participant així també activament.

D’altra banda, us convidem a visitar la web d’aquest projecte per tal que pugueu veure i aprofitar tots els recursos i informació que ofereix a les famílies.

Fa uns dies que des de l’escola estem treballant el Programa SI, i ja coneixem a tots els personatges que van apareixent, però hi ha un que ens ha agradat molt i molt, i que a més a més el sentim molt proper. És en Cardio, un cor d’allò més simpàtic i divertit, que fa que puguem viure i divertir-nos, i al que hem de cuidar molt.

És per aquest motiu que el 9 de desembre de 2018 vam voler fer-li un petit homenatge, i entre tots vam fer un GRAN CARDIO al pati de la nostra escola. Per fer-ho ens vam vestit tots del seu color, el vermell, i amb l’ajuda de les mestres, i molta paciència, vam dibuixar i omplir la seva silueta. Voleu veure què gran és el nostre cor?

X